Зилола Рахимовадан самса

Ассалому алайкум. Муза тайёр хамирлари бекаларни вақтини анча тежайди. Нархи ҳам хамёнбоп.
 
Шунинг учун бажонудил Муза хамиридан сомса, курасан, қатлама ва напалеон каби пишириқларни пишириб тураман. Бугун сизларга пишлоқли гўштли сомса пиширишни ўргатаман.
 
Бунинг учун 1 та Муза хамири 100 гр пишлоқ, 2 та пиёз, туз, 500 гр гўшт керак бўлади.
 
 
Устига суртиш учун  1 та тухум ва кунжут доналари керак бўлади. Аввал гўшт ва пиёзни  майда қилиб тўғраб оламиз.
 
 
Туз солиб аралаштирамиз. Хамирни ёйиб 15 та бўлакларга тўртбурчак шаклда кесиб чиқамиз.
Ичига бир бўлак пишлоқ соламиз, қийма солиб думалоқ қилиб тугамиз.
Қалин оқ ип  билан шакл бериб ўраб чиқамиз. Мини печга 180-200 даражада 30 дақиқача пиширамиз.
 
 
Пишгандан сўнг ипни эхтиёткорлик билан оламиз.
 
 
 
Ёқимли иштаха.
  • Evgeniy Sklyarevskiy

    Описание рецепта — 4 Нитки остаются или их убираете?
    фото — 3 — света мало не совсем удачные фото
    Мастерство и оригинальность — 5! Аппетитно выглядит.

  • Зилола

    Здравствуйте. Спасибо за отзыв. Нитки убераем после выпечки. И в правду света мало потому, что выпекала ночью. На кухне экономные лампочки.:)

  • Хайдарова Фарогат

    Описание рецепта — 3
    фото — 4
    оригинальность — 4

  • Наргиза Кодирова

    Описание рецепта — 4
    фото — 4
    оригинальность — 4