Екатерина Кузнецовадан «Учталик» сомса

Муаллиф: Екатерина Кузнецова

Сомсани тайерлаш учун куйидаги масалликлар керак булади:

  • Муза хамири
  • 2дона картошка
  • 1дона пиёз
  • 50гр пишлок
  • 50гр кийма
  • 1дона помидор (кичкина)
  • 1дона тухум
  • Кукатлар (кинза кук)
  • Туз, таъбга кура мурч
  • Безак учун озгина седана Тайерланиши: 1-аралашма

1-аралашма Кийма, майда тугралган пиез, майда кубик килиб тугралган помидор ва кинзани аралаштирамиз.
2-аралашма Майда кубик шаклида тугралган картошка ва пишлок(иложи борича картошка билан бир хил шаклда)
3-аралашма Майда тугралган кук пиезга тугралган кайнатилган тухум кушилади.

Хамир ёйилади ва стакан ёрдамида думалок шаклда кесиб чикилади. Хамир уртасига аралашма солинади ва хамир четлари уртага олиб келинган холда махкамланади. Аралашмалар узгартириб турилади. Тайер булган сомсаларга тухум сариги сурилади ва седана сепилади.
200градусда 40дакика давомида пиширилади.
Тайер булган сомсаларнинг 3хилидан олиб сихга бирлаштирилади.
Хамир жуда майин чикади ва огизда эрийди!

 

Йокимли иштаха!

  • Evgeniy Sklyarevskiy

    Описание рецепта — 4
    фото — 3
    Мастерство и оригинальность — 5

  • Фарогат Хайдарова

    Описание рецепта — 4
    фото — 4
    оригинальность — 4

  • Наргиза Кодирова

    Описание рецепта — 5
    фото — 5
    оригинальность — 4